Egyéni hangmasszázs

 

A hangmasszázs alkalmazása nagyon széleskörű. 
Kíválóan alkalmazható az alábbi területeken:  
  - Feszültség, stressz, migrén oldására;
  - Izomfájdalmak, görcsök enyhítésére;
  - Érzelmi blokkok oldására;
  - Nőgyógyászati téren menstruációs görcsök oldására, csökkentésére.

A hangmasszázs egy hatékony lazító módszer, amelyet hangtálakkal végzünk ruhán keresztül úgy, hogy a tálakat a testre helyezzük és ütéssel rezgésbe hozzuk.
Meghatározott menetet követve, a test különböző pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket filcütővel megütünk. A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körökben végigáramlanak az egész testben, megmozgatva a mintegy 100 billióra becsült sejtet. A folyamatos hang és rezgésáramlás hatására bekövetkezik a kellemesen ellazult állapot. Így megteremtődik az alapja az öngyógyító erők kifejlődésének.
A hangmasszázst kúraszerűen is igénybe lehet venni. Ebben az esetben a jótékony hatása tovább fokozható. A fokozatosság elvének betartásával a foglalkozás sorozat úgy van összeállítva, hogy lépésről lépésre lehessen egyre mélyebb átélési szintekre eljutni. Az egyes alkalmak során megtörténik a felkészülés a Gong kezelésekre és egy nagy Gong meditációra is.

Helyszín                            :  1144 Budapest Füredi utca 15/b
Részvételi díj                    :  10 000,-Ft / 1 fő / 1 kezelő / 50 perc  
Szupervízióra készülőknek   : 9 000 Ft  / 1 fő / 1 kezelő / 50 perc 

A jelentkezéssel a Részvételi feltételeket elfogadottnak tekintjük. Időpont egyeztetés szükséges! 

 
Név*:
E-mail cím*:
Megszólítás:
Mobil:
Üzenet:
   

Bérleti lehetőségek: 

  • Bérlet 5 alkalomra   -  díja: 45 000 Ft, kedvezmény: 5 000 Ft, érvényessége 7 hét 

Az 5 alkalmas egyéni hangmasszázs sorozat rövid leírása: 


Alkalom

Az egyéni hangmasszázs sorozat leírása, célja
I. alkalom:
Általános alap technikák fekve hason és háton.
Célja: A test megismertetése a rezgésekkel, általános tisztítás és ellazítás. A szervezet öngyógyító képességének aktiválása.
II. alkalom
 
Általános alap technjkák. Tisztítás az aurában (tisztítás, blokk  feloldása, feltöltés). Adott problémára vonatkozó speciális technikák.
Célja: A szervezet öngyógyító képességének további erősítés. Az érzékelés fokozása az aurában. Ráhangolódás a tálak finom rezgéseire. Felkészülés a Gongokkal történő kezelésre.
III. alkalom
 
Speciális technikák az aurában. Fen Gong használata. Egyénre alakított, illetve adott problémára vonatkozó alap technikák alkalmazása. Zárás Tam Tam Gong meditációval.
Célja: A Fen Gong rezgésének megtapasztalása. Az érzékelés további fokozása az aurában. A blokkok, feszültségek oldása. A tisztítási és újra rendeződési folyamatok további erősítése, feltöltődés, belső harmónia erősítése. Belső, esetleg rejtett érzelmeink megismerése és elengedése Gong meditáció segítségével. Lehetőség saját belső utunk felismerésére.
IV. alkalom
 
Az eddig alkalmazott technikák közül  a leghatékonyabbak alkalmazása. Adott problémára vonatkozó speciális technikák alkalmazása. A megfelelő felkészülés után egy mély belső utazás átélése a Hang Piramisban.
Célja: A korábbi alkalmak pozitív hatásain túlmenően, egy különleges élmény megtapasztalása a Hang Piramisban.
V. alkalom
 
Az eddig alkalmazott technikák közül  a leghatékonyabbak alkalmazása. Adott problémára vonatkozó speciális technikák alkalamazása. A megfelelő felkészülés után egy hosszú Gong meditáció vagy mély belső utazás átélése a Hang Piramisban.
Célja: Annak a megtapasztalása, ahogy a hangok vezetnek minket, és ahogy egyre magasabb rezgés szintre vagyunk képesek emelkedni
További alkalmak
 
Részleteiben egyénre szabottan kerülnek kialakításra attól függően, hogy valamilyen problémát helyezünk-e a középpontba, vagy pedig a még mélyebb elmélyülés-e a cél, vagy „csak” az ellazulás, elengedés.
Célja: A szervezet folyamatos emlékeztetése a harmonikus belső állapotokra. Az öngyógyító folyamatok további serkentése.
 Lehetőség van hangmasszázs sorozat igénybe vételére egyedi foglalkozások formájában is, de ha elhatározta, hogy a javasolt hangmasszázs sorozatot igénybe veszi, akkor a bérleti konstrukciók több kedvezményt tartalmaznak.

A hangmasszázzsal nem kezelünk betegségeket, hanem erősítjük az emberben levő egészséget. 

Nem irányul a problémák konkrét kezelésére, de gyakran feloldja azok okát.

A hangmasszázs nem pótol semmilyen szakorvosi vagy más, szükséges terápiás kezelést. A testi és pszichés problémák kezelésére a szakorvos hivatott.